Release september & oktober 2018

Automatisch e-mails verzenden

Er is nu de mogelijkheid om Viper365 zelf e-mails te laten verzenden die als concept in het systeem staan. Je kunt kiezen uit 3 tijdstippen waarop dit gebeurt: 06:00, 12:00 of 18:00. Vind deze functie onder Beheer > Instellingen > Automatische verzending

Standaard is deze functie uitgeschakeld.

Verbeteringen

• Eenzelfde certificaat wordt niet meer dubbel getoond op het certificaten overzicht scherm;
  • API is uitgebreid met verschillende velden waaronder bankgegevens;
  • Systeem nummer zoekveld toegevoegd op het certificaten overzicht;
  • Aantal samenvoeg velden toegevoegd (zie handleiding);
  • Adressen kunnen door heel Viper365 meer tekens bevatten dan voorheen;
  • Bijlagen werden bij alleen de activatie e-mails niet meegenomen, nu wel;
  • Vrije velden toegevoegd aan facturen;
  • Exporteren van bepaalde vrije velden gaven soms andere gegevens weer, nu niet meer;
  • I-frames (verouderde functie) is uit het menu bij cursussjablonen gehaald, ondersteunen alleen nog het vernieuwde Frontoffice om cursussen vanuit Viper365 op de website te tonen;
  • Verzamelfacturen i.c.m. een open inschrijving cursus kon al, nu is het mogelijk om per bedrijf (tabblad instellingen) aan te geven of dit wenselijk is;
  • HTML editor is door heel het systeem uitgebreid met een aantal velden.