Facturen verzenden

Na het aanmaken van een of meerdere conceptfacturen kunnen deze definitief worden gemaakt en worden verzonden. Ga naar facturen aanmaken voor instructies voor het aanmaken van conceptfacturen.

Facturen definitief maken

Navigeer naar het onderdeel Facturatie en klik in de zijbalk onder het submenu Facturen op Definitief maken.

Facturen definitief maken overzicht

Selecteer in het overzicht de facturen die u definitief wilt maken. Kies vervolgens onderaan de pagina de gewenste factuurdatum en klik op Maak definitief.

Facturen definitief maken

Facturen klaarzetten voor verzending

Klik in de zijbalk onder het submenu Facturen op Overzicht. Hier worden alle definitief gemaakte facturen getoond.

Facturen zoeken

Selecteer in het overzicht de facturen die u wilt verzenden. Kies vervolgens onderaan de pagina de gewenste methode voor verzending.

Facturen verzenden

Printen maakt een pdf aan van alle geselecteerde facturen, welke zelf kan worden toegevoegd aan een brief of e-mail.

E-mail bedrijf en E-mail persoon bepaalt naar wie de factuur wordt verzonden. De factuur zal als bijlage worden toegevoegd aan de e-mail. Vink een of beide van deze opties aan en klik op Verzend facturen om conceptmails aan te maken. Controleer en verzend de e-mails door in de menubalk naar Communicatie te gaan en vervolgens in de zijbalk Concepten te kiezen.