Lunchlijst voorbereiden

Maak een lunchlijst aan voor lesdagen van definitieve cursussen.

Waar te vinden?

1. Klik in de menubalk op Planning
  2. Klap in de zijbalk het submenu Voorbereiden open
  3. Klik in het uitklapmenu op Lunchlijst
Lunchlijst voorbereiden locatie

Lunchlijst printen

Selecteer een lesdag uit het overzicht. Klik vervolgens op Aanmaken PDF om de lunchlijst te genereren.

Lunchlijst voorbereiden aanmaken

Er wordt een pdf-bestand gedownload met de lunchlijst voor de geselecteerde lesdag.

Let op!
Staat de gewenste lesdag niet in het overzicht? Controleer of Lunch organiseren is aangevinkt bij de instellingen van de lesdag.

Lunchlijst instelling

In de kolom PDF staat bij lesdagen waarvoor een lunchlijst is aangemaakt een downloadlink. Hiermee kan de laatst aangemaakte versie van de lunchlijst worden gedownload.

Lunchlijst voorbereiden voorbeeld