Presentielijst verwerken

Door middel van de volgende schermen kan in Viper de aanwezigheid bij lesdagen worden bijgehouden.

Waar te vinden?

1. Klik in de menubalk op Verwerken
  2. Klik in de zijbalk op Presentielijst
Presentielijst verwerken locatie

Aanwezigheid invullen

Aan de status bij een lesdag is snel te zien welke lijsten nog actie vereisen. Klik op Invullen bij de gewenste lesdag om de aanwezigheid van de cursisten in te vullen.

Presentielijst invullen

Hier kunt u de cursisten op aan- of afwezig zetten en eventueel een opmerking toevoegen. Wanneer u klaar bent met invullen klikt u op Opslaan. Heeft u voor alle cursisten de aanwezigheid ingevuld, dan zal de status naar groen veranderen.

Presentielijst aanwezigheid