Presentielijst voorbereiden

Print of mail een presentielijst voor definitieve lesdagen of cursussen.

Waar te vinden?

1. Klik in de menubalk op Planning
  2. Klap in de zijbalk het submenu Voorbereiden open
  3. Klik in het uitklapmenu op Presentielijst (lesdag) of Presentielijst (cursus)

Presentielijst printen

Selecteer een lesdag uit het overzicht. Klik vervolgens op Aanmaken PDF om de presentielijst te genereren.

Er wordt een pdf-bestand gedownload met de presentielijst van de geselecteerde lesdag.

In de kolom PDF staat bij lesdagen waarvoor een presentielijst is aangemaakt een downloadlink. Hiermee kan de meest recente versie worden gedownload.

Zijn de gegevens in de pdf incompleet? Vul deze dan aan en klik opnieuw op Aanmaken PDF om de lijst bij te werken voor de geselecteerde lesdag.

Presentielijst mailen

Selecteer een lesdag uit het overzicht. Klik vervolgens op Aanmaken e-mail(s) om de presentielijst te verzenden naar de docent bij die lesdag.

Er wordt nu een conceptmail aangemaakt om te verzenden naar de docent. Deze mail is terug te vinden door in de menubalk naar Communicatie te gaan en vervolgens in de zijbalk onder het submenu E-mail op Concepten te klikken. Indien een lesdag meerdere docenten heeft wordt per docent een conceptmail aangemaakt.