Release december, januari en februari 2019

Inschrijving opmerking zichtbaar bij conceptfacturen Opmerkingen die geplaatst zijn bij de inschrijvingen worden getoond bij conceptfacturen. Een belangrijke mutatie die doorgevoerd dient te worden op de factuur kan zo gemakkelijk ingezien worden. Conflictmeldingen verbeteren Conflicten zoals een dubbele docentplanning worden op bepaalde schermen weergegeven met een rode vlag. Vanaf nu […]

Release november 2018

Verbeteringen Facturatie: kolom betaald toegevoegd aan het overzicht; Uitgebreid zoeken verbeterd: kunt nu op het veld type checkbox zoeken; Acties: verschillende schermen zijn gelijk getrokken, zodat ze dezelfde velden bevatten; Verschillende schermen zijn opgeschoond; Personen vergeten: zoekvelden verbeterd; Takenlijst: kolom “cursuscode” toegevoegd; Exports: aangevuld met meer velden; Samenvoegvelden: nieuwe velden […]

Release september & oktober 2018

Automatisch e-mails verzenden Er is nu de mogelijkheid om Viper365 zelf e-mails te laten verzenden die als concept in het systeem staan. Je kunt kiezen uit 3 tijdstippen waarop dit gebeurt: 06:00, 12:00 of 18:00. Vind deze functie onder Beheer > Instellingen > Automatische verzending Standaard is deze functie uitgeschakeld. […]

Release juni & juli 2018

Verzamel facturatie bij open inschrijvingen Deze toevoeging zorgt ervoor dat Viper365 verschillende facturen kan bundelen tot één factuur. In het geval dat bij een open inschrijving cursus de opdrachtgever en / of de contactpersoon van verschillende inschrijvingen overeenkomen. Dan zal Viper365 deze factuurregels bundelen op één factuur. Privacy wet Er […]

Release april & mei 2018

Automatisch aanmaken concept e-mails Viper365 maakte bij bepaalde inschrijf statussen automatisch concept e-mails aan. Dit gebeurde bij de statussen: voorlopig – definitief – geannuleerd (cursist) – geannuleerd (opleider). De verandering is dat Viper365 niet zomaar meer deze concept e-mails aanmaakt. Dit is nu een instelling geworden, er kan per inschrijf […]

Release maart 2018

Uitbreiding docentuitnodiging Versturen van aanvragen naar docenten Mogelijkheid tot accepteren/weigeren van een aanvraag in het docentportaal Mogelijkheid voor de docent om een opmerking toe te voegen bij het reageren op een aanvraag Automatische statusupdates voor uitgenodigde docenten bij: Belangrijke wijziging in de lesdag (tijd, locatie) Annulering van de cursus Afwijzing […]

Release januari & februari 2018

Nieuwe velden bij Relatie Er zijn nieuwe velden toegevoegd aan het personenscherm, dit zijn: Meisjesnaam Meisjesnaam Tussenv. Uitgebreide versie van de import Importeren van persoon en bedrijf gegevens was al mogelijk. Nu hebben we een uitgebreidere versie hiervan toegevoegd, de “Adv. import”. Hiermee is het mogelijk om tijdens het importeren […]